Gästebuch

Im Gästebuch können Sie uns und allen weiteren Besuchern eine Notiz hinterlassen.

ABER: Bitte bleiben Sie sachlich. Beiträge, die rassistisch, sexistisch, bösartig oder beleidigend sind, werden von uns gelöscht. Wir übernehmen keine Verantwortung für Inhalt und Richtigkeit der getätigten Behauptungen. Jede Verfasserin und jeder Verfasser ist persönlich verantwortlich für ihre/seine Aussagen.

Gästebucheintrag erstellen

Melissa Preovolos, Basel/San Francisco

Thank you Yves for a wonderful afternoon of cooking Thai food….and for all the delicious leftovers! We had a ton of fun and really enjoyed ourselves!

Thomas Oberhauser, Roche Pharmaceuticals, Basel

Dear Yves,

you made our Italian cooking class a very joyful and fun experience: good preparation, professional moderation, nice recipes, well equipped kitchen, spacious venue and especially your oversight and help during the actual cooking to make sure that the food turned out as delicious at it was supposed to be.

Thank you very much & all the best

Thomas

Valerio Pece, Basel

Thank you for the very good Cook & Relax session on Friday 17 February. We enjoyed both cooking and eating our own lunch. Delicious ingredients, great drinks and very nice guidance. Something tells me we are going to come back for another team building event sooner than later.

Very best,

-Valerio

Amy Cooper, Oakland, CA USA

A very fun evening.  Really enjoyed the venue, activity, host and food, and of course the company was top notch! I’m trying the knopfi recipe today!

David Franitza, Basel

Lieber Yves

Deine professionelle und charmante Moderation, die leckeren Rezepte, die grosszügigen Räumlichkeiten, die hochwertige Küchenausstattung – es war rundum perfekt. Wir alle hatten grossen Spass und werden den Abend in bester Erinnerung behalten.

Jarno de Laat, Binningen

Cuisine Cartier team,

we would like to thank you very much for a wonderful team event with lots of fun and great cooking.
The cook and inspire setup challenged us a lot, and the result achieved by the team was magnificent.
Of course also due to the great atmosphere, the quality of the ingredients, and the inspiring introduction from you guys.

Thanks for a great evening,
The Panalpina Shared IT Products team

Gabriela Schlegel, Hospiz im Park, Freiburg im Breisgau

Liebes Cuisines Cartier Team,

es war mir eine Freude, gemeinsam mit meinem Team dank Eurer tollen Organisation ein so fantastisches Menü zuzubereiten und zu genießen. Allen ein herzliches Dankeschön!

 

Debra Barker, Novartis Pharma AG, Basel

Thank you for a wonderful evening with the team! Really had fun, learnt a lot and bonded as a team !

Pascal Kuonen, Basel

Mit den besten Grüssen und einem grossen Dankeschön für die angenehme und freundliche Bewirtschaftung, eine humorvolle und kompetente Begleitung während des Kochens, verbleibt der Tag in einer ganz besonderen Erinnerung.


Sehr gerne wieder….


Freundliche Grüsse


Pascal Kuonen
Lonza AG

 

Christina Zimmerli, Frenkendorf

Vielen Dank für den fantastischen Kursabend. Unsere Kaderleute waren echt begeistert!!!

Herzliche Grüsse

Läckerli Huus AG