Guestbook

You can leave a message for us and all other visitors in the guestbook.

BUT: Please remain objective. Posts that are racist, sexist, malicious or offensive will be deleted by us. We assume no responsibility for the content or correctness of the statements made. Each author is responsible for their own statements.

Create a new guestbook entry

Debra Barker, Novartis Pharma AG, Basel

Thank you for a wonderful evening with the team! Really had fun, learnt a lot and bonded as a team !

Christina Zimmerli, Frenkendorf

Vielen Dank für den fantastischen Kursabend. Unsere Kaderleute waren echt begeistert!!!

Herzliche Grüsse

Läckerli Huus AG

Laurent Ulrich, basel

Wieder mal ein super tolles Event. Es hat uns allen gefallen und die Überraschung war sehr gross.
Alles war sehr fein, es wurde keiner krank 🙂
Danke Dir und Deinem Team Elisa

Veronica Blättler, Basel

Lieber Yves

Mit Deiner liebenswerten und humorvollen Art uns das kochen beizubringen  hattest Du die Rasselbande in der Hand und es war zwischenzeitlich auch mal ein bisschen ruhiger. Für uns war es ein sehr gelungenes und tolles Weihnachtsessen.

Dir und Deinem Team nochmals recht herzlichen Dank und schöne Festtage sowie einen guten Start ins Neue Jahr.

Wir werden Euch gerne weiter empfehlen.

Vroni

 

 

Tracy Provenzano, Basel

Dear Team,

Would just like to take this opportunity to say ‘thank you’ for a wonderful and fun evening – our cooking event for over 40 people was a huge success and enjoyed by all, the so thank you for the professional, well-organised and super-friendly atmposphere that you provided.  Will certainly return for another cooking event soon.  Warm regards and thankyou to the whole Cuisines Cartier Team!!

 

Valerio Pece, Basel

Thank you for the very good Cook & Relax session on Friday 17 February. We enjoyed both cooking and eating our own lunch. Delicious ingredients, great drinks and very nice guidance. Something tells me we are going to come back for another team building event sooner than later.

Very best,

-Valerio

Amy Cooper, Oakland, CA USA

A very fun evening.  Really enjoyed the venue, activity, host and food, and of course the company was top notch! I’m trying the knopfi recipe today!

David Franitza, Basel

Lieber Yves

Deine professionelle und charmante Moderation, die leckeren Rezepte, die grosszügigen Räumlichkeiten, die hochwertige Küchenausstattung – es war rundum perfekt. Wir alle hatten grossen Spass und werden den Abend in bester Erinnerung behalten.

Jarno de Laat, Binningen

Cuisine Cartier team,

we would like to thank you very much for a wonderful team event with lots of fun and great cooking.
The cook and inspire setup challenged us a lot, and the result achieved by the team was magnificent.
Of course also due to the great atmosphere, the quality of the ingredients, and the inspiring introduction from you guys.

Thanks for a great evening,
The Panalpina Shared IT Products team

Gabriela Schlegel, Hospiz im Park, Freiburg im Breisgau

Liebes Cuisines Cartier Team,

es war mir eine Freude, gemeinsam mit meinem Team dank Eurer tollen Organisation ein so fantastisches Menü zuzubereiten und zu genießen. Allen ein herzliches Dankeschön!

 

1 2 3 11